martes, 2 de marzo de 2010

MÀRIUS TORRES, en Lleida

L'AVV. de Balàfia, en col·laboració amb l'associació "Adictos al Verso" organitza al llarg de tot el mes de març 2010 centenari del neixement del insigne poeta lleidatà Marius Torres recitals de poesia tots el dimecres (3, 10, 17, 24 i 31) a la Sala de Lectura del Centre Cívic de Balàfia a partir de les 18:30 h. Els recitals son oberts tant per als rapsodes com per a escoltar com a públic, el dia 17 es farà un recital especialment dedicat als infants amb taller de poesia escrita i visual, així com de lectura i declamació de textos poètics. Tots els recitals començaran i clouran amb la lectura de poemes del malograt Màrius Torres que pocs dies abans de la seva prematura mort amb ocasió del seu 33 anniversari escrigué:
"Que en els meus anys la joia recomenci
sense esborrar cap cicatriu de l'esperit!
Oh Pare del nit de la mar i del silenci,
jo vull la pau per no vull l'oblit.

FEM ENTRE TOTS AQUEST EXERCICI D'ANAMNESI QUE ENS DEMANA EL POETA I A TRAVÉS DEL TEMPS FEM REVIURE EL SEU ESPERIT LLEGINT, RECITANT I ESCOLTANT POESIA.

 

 El miércoles, 03 de marzo de 2010 a las 18:30
Lleida

1 comentario:

  1. Es bo par Lleida aquet reconeixament a un poeta que ha fet molt per a Lleida i pare Catalunya. I mes si ho fan grups com adictos al Verso que no solen rebre cap subvencio oficial encara que fan moltes coses per la Poesia Lleidetana

    ResponderEliminar